Onze blog

Wat is het verschil tussen een septische put, een beerput en een teerput?

15/10/2021

Beerputten en septische putten worden beiden vaak gezien als put waar afvalwater in terechtkomt na gebruik. Maar er zijn wel degelijk verschillen tussen beide soorten putten. In deze blog maakt u kennis met de grootste verschillen tussen een beerput, een teerput/sterfput en een septische put en leert u deze onderscheiden van elkaar.

Lees meer

Hoe wordt een riool gereinigd?

10/09/2021

U ziet ze wel eens staan op straat: grote wagens met dikke flexibele buizen die over de grond verspreid liggen. Benieuwd waar die buizen naartoe lopen? De kans is groot dat er een beerput geleegd wordt of misschien krijgt de riolering een schoonmaakbeurt. Maar een riool schoonmaken, hoe werkt dat eigenlijk? U leest er alles over in deze blog.

Lees meer

Wat te doen bij een verstopte WC?

10/08/2021

Niets vervelender dan een verstopte wc. U kunt niet meer doorspoelen, het water komt terug naar boven, of misschien overstroomt het toilet wel als u doortrekt. Voorkomen is beter dan genezen, dat weet iedereen. In deze blog geven we u enkele tips en tricks.

Lees meer

Vijf tips bij rioolproblemen

13/07/2021

Niets vervelender dan een verstopte afvoer, een toilet dat niet goed meer doorspoelt of een rioolgeur in huis! In de meeste gevallen kunt u de problemen zelf oplossen. In deze blog geven we enkele tips om zelf aan de slag te gaan.

Lees meer

Hoe vaak moet u uw septische put ledigen?

21/06/2021

Een regelmatige ruiming van uw septische put voorkomt problemen met afvoeren van toiletten en douches. Een overvolle put kan namelijk verstoppingen met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om tijdig uw septische put of beerput leeg te maken. In deze blog leest u er alles over.

Lees meer