top of page

Reinigen van straatkolken: Zorg voor een goede 
werking van uw rioleringsstelsel, met Aquamella

Aquamella
Veegwerken voor bedrijven en organisaties
Reiniging straatkolken

Een zuivere omgeving voor iedereen

Aquamella in Melle maakt komaf met rondzwervende onzuiverheden in het straatbeeld, met een doortastende service in veegwerken

We bieden lokale overheden, bedrijven en organisaties een stipte service aan, die een propere leefomgeving garandeert.

Reiniging straakolken: bespaar door preventie

Het reinigen van straatkolken is essentieel voor de goede werking van het openbare rioleringsstelsel. Zo vermijdt u dat vuil en onzuiverheden de rioleringen verstoppen.

Het is, met andere woorden, een slimme manier om preventief te besparen. Want bij ernstige verstopping lopen de kosten voor uw gemeente al snel op. Reken daarom op Aquamella voor de regelmatige reiniging van de straatkolken in uw stad of gemeente.

Vraag nu uw gratis offerte aan voor straatvegen of de reiniging van straatkolken door Aquamella

Vermijd vervelende verstoppingen in de riolering van uw stad of gemeente. Met een regelmatige reiniging van uw straatkolken bent u zeker dat uw rioleringen in optimale staat blijven. En dat vuilnis, papier of bladafval geen kans krijgt om de goede afloop van uw riolering te belemmeren.

De specialisten van Aquamella ruimen en reinigen uw straatkolken volgens afspraak. We leveren stipt en grondig werk, met optimaal resultaat. Bovendien zijn we vergund voor de opslag van het opgehaalde afval.

bottom of page