top of page

Ontstoppingsdienst Aquamella in Melle (Gent):
uw garantie op een goede afloop van elke verstopping

Aquamella

Leiding verstopt?
Aquamella lost het op

Aquamella in Melle (bij Gent) is al jarenlang uw aanspreekpunt bij verstopte of vervuilde:

Leidingen

Watervoorzieningen

Riolen

Opslagtanks

Ons gemotiveerde team heeft een innovatief materiaal- en wagenpark tot zijn beschikking, met professionele apparatuur die elke verstopping verhelpt. Reinigen of ruimen? We zijn al onderweg.

Ontstopping leidingen

U heeft een verstopte 

Wasbak

Gootsteen

WC

Keukenafvoer

of andere leiding..

...en de ontstopper volstaat niet?

Dan moet u op een professionele onstoppingsdienst vertrouwen. Met aangepast materiaal kan uw leiding in een mum van tijd worden vrijgemaakt, met een duurzaam resultaat.

Verstopte leiding ruimen

Ontstopping riool

Trekken uw toiletten langzaam door of stromen ze zelfs over? Dan heeft u last van een verstopte riolering. Dit is uiterst en onaangenaam en verhelpt u natuurlijk liefst zo vlug mogelijk. Een telefoontje naar Aquamella en binnen de kortste keren is uw probleem verholpen.

Naast een verstopping is het ook mogelijk dat er wortels in uw riolering groeien. Ook dit kan de goede afvoer belemmeren.  Ook het verwijderen van wortelingroei in rioleringen behoort tot de expertise van Aquamella in Melle.

Ontstopping van riolering

Zo gaan we te werk

gespecialiseerde apparatuur

GESPECIALISEERDE APPARATUUR

We reinigen uw verstopte leiding, riool of opslagtank doeltreffend met behulp van hogedrukapparatuur. Dit materiaal is bijzonder krachtig – tot wel 400 bar – en reinigt met 380 liter water per minuut. Zo wordt uw leiding, riool, watervoorziening of opslagtank binnen de kortste keren
ontstopt.

duurzaam resultaat

DUURZAAM RESULTAAT

Onze ontstoppingsmethode zorgt vooreen duurzaam resultaat, zodat uw verstopping voor eens en voor altijd van de baan is.

vloeibaar afval wettelijk afvoeren

VLOEIBAAR AFVAL AFVOEREN

Treffen we bij ontstopping van uw leiding, riool, watervoorziening of opslagtank vloeibaar afval aan dat niet onder de ADR-reglementering valt? Dan voeren we het af naar de juiste verwerker, met het hoogste respect voor de geldende milieunormen. Dit vervoer van gevaarlijke stoffen is een vak apart. Vertrouw op Aquamella voor de uitvoering ervan. 

bottom of page